19:00

IK Oden U23

Referat: Gideonsbergs IF U23 - IK Oden U23

Vi inleder matchen starkt , vi spelar enligt planen .
match min 4 och Oden tar ledningen med 1-0 . Hampus får ett skott från ca 25m distans och in i mål .
16 min Gif jämnar resultaten till 1-1 . Slarvigt spel från oss som inte ta tag på bollen ordentligt och rensar bort det.
Match min 21 så återigen vi jobbar hårt och efter ett fint anfallspel så tar vi ledningen med 2-1 fint framspelad av Hampus till Filip som iskallt chippar över målvakten och mål .

Match min 27 slår Gifs vänsteryttern ett lång diagonalt boll till högerkanten och återigen har vi svårt med att plocka bort bollen strax utanför straffområdet , gif spelaren ta emot bollen och på ett väldigt enkelt sätt kan vända och få ett skott och det är mål . 2-2 .

Strax innan första halvleks slut och med bara 15 sek kvar till halvtids vila så får Ronaldo rödkort för okontrollerat spel , som råkar sparka motståndaren rakt in i ansiktet .

Vi gör ett starkt första halvlek och skulle ha haft ledningen .

Andra halvlek tar Gif mer och mer spel övertaget och precis efter 7 min spel i andra så tar Gif ledningen 3-2 .

Vi jobbar på och ger inte upp , vi kämpar och skapar en hel del framåt men några mål blir inte .

Istället i 64 min så får gif ett kontringsmål och utökar resultaten till 4-2 .

Anton H får en skada i knäet i match min 70’ och tvingas lämna plaanen . Och istället tar Olle handskarna och hoppar in i mål .

Match min 73 får Saif ett friläge , ensam mot målvakten , oturligt får han bollen lite ifrån , målvakten är ute och försöker stoppa Saif som petar bollen förbi målvakten , helt ärligt Saif blir kapad av målvakten men domaren väljer att fria det och nån straff blir inte trots protester från oss . Solklar straff .

Gif vinner matchen med 4-2 .

Målskjutar
Hampus
Filip ( assist Hampus)

Övrigt i matchen.
Vi gör en starkt första halvlek vilket vi borde ha haft ledningen . Blev lite kämpigt att spela hela andra halvleken med en man mindre trots allt vi kämpade till det sista .
Alla i truppen gjorde ett starkt insats , extra kredit får Hampus som gör helt enkelt en grymt insats.
4' 0-1 Hampus Wallenius
17' 1-1 Joseph Cicek
21' 1-2 Filip Roos
27' 2-2 Joseph Cicek
52' 3-2 Johannes Shamoun
52' Varning Johan Grönlund
56' Varning Marcus Gotti
64' 4-2 Felix Lindestad
78' Varning Birmand Majid
80' Varning Josué Martinez Castaneda
45' Utvisning Ronald Saul Melendez Rodriguez